Găman, despre acţiunea "fularele": "O să continuăm gestul, nu ne temem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece dinamovişti vor fi audiaţi în cazul fularelor aruncate în Ghencea. Valerică Găman a declarat că nu se teme şi că acţiunea va continua: "E un gest frumos, nu avem de ce să ne temem"

"Este un gest frumos şi, cum am mai zis după meciul cu Bistriţa, o să-l continuăm, pentru că e frumos să dăruieşti suporterilor fulare sau mingi. E foarte bine că e toată lumea controlată la intrarea în stadion. Nu avem de ce să ne temem. Să fim percheziţionaţi. Aştept să fiu chemat să se elucideze această problemă. E prima dată pentru mine, trebuie s-o facem şi pe asta, ca toţi oamenii în faţa legii", a declarat Găman.

Zece jucători dinamovişti, Mărgăritescu, Dănciulescu, Torje, Găman, L.Ganea, Bălgrădean, Bordeanu, C.Munteanu, Alexe şi Bărboianu, vor fi chemaţi la Secţia 22 a Poliţiei Capitalei, pentru a fi audiaţi în cazul introducerii de materiale pirotehnice pe stadion la meciul cu Steaua, au declarat, joia trecută, surse judiciare.

"Deocamdată nu se poate formula o acuzaţie asupra lor. Procedura e în curs de desfăşurare. Se vor identifica martori şi trebuie determinat cu precizie dacă e vorba de materiale pirotehnice. Se vor face verificări şi la stadion şi apoi cei zece vor fi chemaţia la audieri. Sunt anumiţi paşi care trebuie respectaţi. Jandarmeria a făcut doar o acţiune de constatare şi a trimis imagini cu jucătorii care aruncau materialele promoţionale, într-unul dintre ele aflându-se materiale pirotehnice", au precizat sursele citate.

În urma analizării imaginilor primite de la Digi TV şi GSP TV, jandarmii au identificat zece jucători ai echipei Dinamo care au aruncat cu materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor stelişti.

Toate documentele întocmite cu privire la acest eveniment, imaginile puse la dispoziţie de cele două televiziuni, precum şi obiectele cu care s-a aruncat au fost predate de jandarmi poliţiştilor Secţiei 22 pentru continuarea anchetei, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite