Găman, „câine“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiinţa încasează lovitură după lovitură! Înfrângerile în campionat se adună, echipa e ameninţată din ce în ce mai mult de retrogradare, iar jucătorii cei mai buni ai echipei semnează unul după altul cu rivala de moarte, Dinamo.

Mai întăi, roş-albii l-au transferat pe Ştefan Bărboianu, rămas liber de contract după ce a câştigat litigiul cu formaţia din Bănie. Ieri, „câinii" l-au luat şi pe Valerică Găman, aflat în aceeaşi situaţie cu prietenul său. Chiar dacă Găman şi impresarii săi, fraţii Becali, au încercat să-l ducă pe olteanul de 22 de ani în Olanda, la Vitesse, afacerea nu s-a mai concretizat. De ce? Pentru că batavii nu au vrut să se încurce cu un jucător cu un viitor incert.

Din aprilie, lângă Moţi

Finanţatorul „juveţilor", Adrian Mititelu, este în posesia unor contracte care ar atesta că atât Bărboianu, cât şi Găman, redevin din vară jucătorii Universităţii. Din această cauză, Vitesse a renunţat la Găman. Dinamo, în schimb, n-a strâmbat din gură, ci a preferat să semneze până în vară cu fostul internaţional de tineret. Noul stoper dinamovist nu va putea debuta prea curând pentru formaţia din „Ştefan cel Mare". Olteanul nu este pus la punct cu pregătirea fizică, după ce s-a antrenat numai prin parcuri de la începutul anului.

Cel mai devreme, Găman va evolua pentru roş-albi la începutul lunii aprilie. Este de aşteptat ca fundaşul central să facă tandem în defensivă cu Moţi, şi el fost oltean. În aceste condiţii, Dragoş Grigore va trece pe banca de rezerve. „L-am luat pe Găman. Îmi doresc ca Valerică să obţină rezultate bune în tricoul nostru", a confirmat Borcea. La Dinamo, Găman va câştiga 10.000 de euro pe lună. 

“Piţurcă e cel mai mare nenorocit din istoria fotbalului craiovean! Măcar de i-ar fi dus în altă parte pe Găman şi pe Bărboianu. Îi rog pe procurori să-l aresteze pe Piţurcă."
Adrian Mititelu finanţator U Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite