Galeria îl regretă pe "Vamă". Gigi Corsicanu: "Nu mai găsim un preşedinte ca Dinu Gheorghe!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Dinu Gheorghe n-a avut întotdeauna o relaţie pefectă cu galeria, reperzentanţii fanilor şi-au declarat public susţinerea faţă de fostul preşednite şi l-au acuzat pe George Copos pentru faptul că l-a lăsat să plece. Cel mai vehement a fost Gigi Corsicanu, liderul Ligii Suporterilor Rapidişti.

Acesta a afirmat că Dinu Gheorghe era unul dintre cei mai buni preşedinţi care puteau veni la Rapid şi cu greu se va mai găsi unul ca el."Dinu Gheorghe este un conducător foarte bun şi consider că este o pierdere, dar se va vedea în timp asta. Nu o să găsim un inlocuitor pe măsură. Poate era mai bine să se aştepte până la finalul turului sau al campionatului. Nu trebuia să se-ntâmple asta acum. Răzvan a făcut eforturi deosebite împreună cu jucătorii pe care i-a adus şi au de îndeplinit nişte obiective. Nu cred că va pleca în aceste condiţii, plus că aici se simte ca acasă şi nu va renunţa. Domnul Copos mai face greşeli, dar cu atitudinea asta îşi va pierde suportul galeriei. Noi suntem cu el şi lângă el, dar nu-i normal să fie econom atât de mult", a declarat Corsicanu pentru Sport Total FM.

"Vrem un preşedinte cu sânge vişiniu! Dar de unde?
În ceea ce priveşte numele viitorului preşedinte al clubului, pe care George Copos îl caută în această perioadă, fanii spun că vor un om ales dintre fostele glorii. "Îmi doresc un preşedinte rapidist la sânge. Poate cei din fosta generaţie, pentru că echipa asta a suferit la acest capitol. Sper ca în viitor să avem nişte conducatori pe măsură. Rapidiştii adevăraţi ajung în conducere doar datorită nouă. Nu mai vrem să fim antrenaţi sau conduşi de oameni care nu au legătură cu Rapid. Ar fi fost culmea să ajungă Mihai Stoica preşedinte la Rapid. Este bun, dar nu la noi!", a mai precizat Corsicanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite