Dani Coman: „Galeria Rapidului nu mai există pentru mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman (al doilea din dreapta) priveşte cum Toto Tamuz sărbătoreşte marcarea unui nou gol
Dani Coman (al doilea din dreapta) priveşte cum Toto Tamuz sărbătoreşte marcarea unui nou gol

Armistiţiul încheiat între Coman şi suporteri s-a pierdut odată cu meciul cu Hapoel Tel-Aviv.

După două înfrângeri consecutive, 0-3 cu Pandurii Târgu-Jiu în campionat şi 1-3 cu Hapoel Tel-Aviv în Liga Europa, la Rapid tensiunile au atins cote alarmante. Primul semn? Relaţia dintre echipă şi fani s-a răcit, iar galeria i-a pus la zid pe Ovidiu Burcă şi pe Dani Coman.

Miercuri seară, cel mai hulit a fost însă portarul, vechiul inamic al suporterilor rapidişti. Deşi conflictul deschis dintre „Robocop" şi galerie se transformase, de dragul liniştii la echipă, într-un război rece, de ignorare reciprocă, la jocul cu Hapoel Tel-Aviv, nervii au izbucnit din nou. Ce s-a întâmplat? În momentul revenirii echipei de la cabine, Coman s-a dus spre poarta în spatele căreia se afla galeria Rapidului. În acel moment, suporterii aflaţi în acea zonă au început să-l înjure pe goal­keeperul de 32 de ani, care doar le-a bătut obrazul contestatarilor săi.

N-a uitat că i-au jignit familia sezonul trecut

După meci, Coman s-a declarat dezamăgit de comportamentul fanilor şi a spus că relaţia dintre cele două părţi a fost stricată definitiv. „Am făcut un meci slab, dar dacă eşti suporter vii şi îţi susţii echipa. Pentru mine, galeria Rapidului nu mai există încă de anul trecut, de la jocul cu Pandurii, când au compus «cântece» despre familia mea", a spus portarul. Acesta a insistat că cele nouă goluri încasate de Rapid în ultimele trei partide n-au fost din cauza unor greşeli comise de el.  „Fanii să ia fiecare gol în parte şi să-mi spună la care am greşit eu. Trei au fost din penalty!", a afirmat Coman.

"Pentru mine, adevăraţii fani ai Rapidului sunt cei de la tribuna I şi tribuna a II-a.  ''
Dani Coman portar Rapid

110 meciuri a jucat Dani Coman în tricoul Rapidului, în perioadele  2005 - 2008 şi 2010 - 2011.

Vrea să plece la iarnă

Conflictul lui Dani Coman cu galeria e unul vechi, care datează încă din 2007, când portarul a părăsit Rapidul pentru a-l urma pe Dinu Gheorghe şi Răzvan Lucescu la Braşov. Episodul de la meciul cu Hapoel Tel-Aviv nu e, deci, decât o picătură care a umplut paharul. Se pare că Dani Coman nu mai suportă să joace într-o atmosferă ostilă şi, la iarnă, vrea să părăsească Giuleştiul. Coman a revenit la Rapid în 2010, la insistenţele fostului preşedinte Dinu Gheorghe şi a fost tot timpul în colimatorul fanilor, care l-au acuzat că l-a scos nemeritat din echipă pe Mircea Bornescu (foto).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite