Galeria dinamovistă va protesta împotriva conducerii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PCH, galeria roş-alblor, -a postat un comunicat pe siteul www.dinamomania.net în care se anunţă că fanii vor protesta la adresa acţionarilor.

Iată comunicatul:

"In numele traditiei legate de performanta a clubului Dinamo, a mandriei de a fi dinamovist si in asentimentul majoritatii suporterilor ne vedem nevoiti sa alegem un drum inceput inca din deplasarea de la Targu Jiu: si anume cel al protestului.

Atat timp cat familia Becali, prin firma de impresariat ce o patroneaza sau personaje infiltrate in organigrama clubului precum Bogdan Ratiu (Tampafoi), vor continua sa influenteze destinul clubului , credem ca e de obligatia noastra sa NU sustinem proiecte ce nu au nimic in comun cu rezonanta numelui de care ne-am indragostit: DINAMO.

Ne-am saturat sa fim mintiti.Ne-am saturat sa fim umiliti. Ne-am saturat sa fim desconsiderati. Ne-am saturat sa ne multumim cu putin. Ne-am saturat de incertitudini. Ne-am saturat de jucatori mercenari. Ne-am saturat de interese ascunse. Ne-am saturat de suspiciuni (uneori confirmate) asupra meciurilor ce au oprit Dinamo din drumul spre performanta. Ne-am saturat de episoade precum: Benfica, Lazio, Split... Ne-am saturat sa ne vedem simbolurile obligate la compromisuri, ne-am saturat sa fim tarati in scandaluri, ne-am saturat sa fim considerati pioni. Dar cel mai mult ne-am saturat sa vedem an de an cum suporterii sunt goniti de pe stadion, indepartati de Dinamo, pentru ca Dinamo sa devina jucaria unui grup restrans de persoane pentru care doar banii conteaza. Asteptam ca toti suporterii dinamovisti care simt la fel ca noi sa ni se alature.

Suntem constienti de dificultatile unei astfel de alegeri, dar suntem mai hotarati ca niciodata ca e de datoria noastra sa redam orgoliul si dragostea din inima tuturor suporterilor dinamovisti. Asteptam ca toti cei ce gandesc si simt la fel ca noi sa ni se alature. E timpul sa ne luam Dinamo inapoi, Dinamo in care credea CATALIN, Dinamo nostru. Drept pentru care indiferent de rezultatele echipei, vom contesta o conducere serva, vom contesta jucatorii dezinteresati, vom contesta proiectele false, vom contesta un Dinamo vandut intereslor.

ONOAREA NU SE VINDE , SIMBOLURILE NU SE CUMPARA !

PCH (grupurile Nuova Guardia, Front48, Serpii, Panzer, Brigate, D.N.L., F.F.S. si nu numai)"


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite