Galeria "câinilor" pleacă diseară la Split!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii galeriei dinamoviste vor pelca în această seară către Split urmând ca revenirea în ţară să aibă loc imediat după meci.

Diseară, în faţa stadionului din "Ştefan cel Mare", fanii roş-albii se vor întâlni pentru a se îmbarca în autocare şi a pleca către Split, acolo unde joi Dinamo va juca contra lui Hajduk, în manşa retur a turului trei preliminar al Ligii Europa. Un bilet pentru fanii români costă în jur de 7 euro şi poate fi achiziţionat de la o casă de tichete special amenajată la stadionul lui Hajduk.

La meci şi-au anunţat prezenţa numeroşi fani ai "câinilor" din Italia, iar clubul croat a pus la dispoziţia românilor un număr de 250 de tichete.

Programul echipei

Miercuri, la ora 11.00, lotul lui Dinamo va pleca spre Split, de pe "Aeroportul Internaţional Băneasa - Aurel Vlaicu", pentru returul cu Hajduk, din turul III preliminar Europa League.

Antrenamentul oficial al roş-albilor va avea loc miercuri, pe stadionul "Poljud" din Split, la ora 19.30 (ora locală), fiind precedat de conferinţa de presă a antrenorului Ioan Andone, programată la ora 19.00 (ora locală).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite