Oţelul Galaţi, singura echipă fără gol primit după primele patru etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi este singura echipă din Liga I care nu a primit niciun gol după primele patru etape. Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a învins luni seară, pe teren propriu, pe FCM Tg. Mureş, scor 1-0, într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii I. Unicul gol al meciul a fost înscris de Liviu Antal în minutul 66, din penalti.

Antrenorul echipei gălăţene, Dorinel Munteanu, a declarat că toţi jucătorii săi merită felicitări. „Le-am cerut să facă toţi faza defensivă şi pentru faptul că încă nu am primit gol în acest campionat, după patru meciuri, merită felicitări întreaga echipă. Am avut ceva probleme la construcţie, am întârziat un pic jocul, dar este o victorie foarte meritată la câte ocazii am avut", a declarat Munteanu.
De partea cealaltă, Adrian Falub, antrenorul formaţiei FCM Tg. Mureş, a spus că formaţia sa nu putut face faţă ritmului partidei. „Este foarte puţin ce am făcut astăzi. Un joc foarte , nu am reuşit să facem faţă ritmului şi să blocăm adversarul", a declarat Falub.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite