Marius Stan:"Meciul cu Dinamo se va juca întâi de toate în plan psihologic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform directorului general al  FC Oţelul Galaţi, cine va reuşi să se motiveze mai bine va reuşi să câştige meciul de etapa viitoare.

"Dinamo vine după un rezultat catastrofal pentru ei, noi venim după o victorie cu Steaua. Noi nu ştiu dacă, la interval de 6 zile, putem reuşi să ţinem ridicat ritmul. Sper să ne aducem jucătorii înapoi pe sol, să nu mai plutească după victoria cu Steaua. Cine se mobilizează mai bine va câştiga. Mi-e teamă să nu se întâmple la noi episodul Vaslui II", a declarat Marius Stan.


Preşedintele Oţelului se teme mai mult de propria-i echipă decât de Dinamo în confruntarea de la Bucureşti.

"Concentrarea contează foarte mult. Dacă aţi văzut, prin toate campionatele europene, echipele mari suferă exact cu cele mici unde sunt favorite certe. Mie nu îmi e frică de Dinamo, ci de noi. Dacă reuşim să ne ştergem din memorie victoria cu Steaua şi jucătorii să trateze meciul cu Dinamo la fel că şi cel cu Steaua, putem învinge. Continuitatea este factorul principal în succesul unei echipe. Atât pe bancă tehnică cât şi la jucători. Orice juator care stă accidentat o luna două, cert nu va fi acel jucător de care ai nevoie. Pe când, făcând antrenament zi de zi va fi jucătorul de bază pe care îl cauţi. La fel şi cu bancă tehnică. Când aduci un antrenor, vrei să îţi facă o treabă la echipă. Că şi conducător trebuie să îi asiguri condiţiile", a mai declarat acesta

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite