Galata lui Hagi nu dă decât „goluri turceşti“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi nu poate redresa corabia în derivă a Galatei
Hagi nu poate redresa corabia în derivă a Galatei

Pe o ploaie îngheţată, Galatasaray a pierdut fără drept de apel în faţa lui Genclerbirligi, 0-2, echipa care ocupa înaintea partidei locul 15 din 18 posibile. Suporterii au aruncat cu scaune pe teren. Enervaţi de prestaţia palidă a favoriţilor, suporterii Galatei s-au răzbunat pe scaune, iar Hagi a părut, pentru prima dată de la revenirea sa în Turcia, resemnat.

Când în sfârşit părea că a făcut ordine în haosul din jocul Galatei, cu acel 3-0 din etapa trecută, în deplasarea de la Kasimpaşa, toată munca lui Hagi s-a dus aseară pe apa sâmbetei, şi la propriu, şi la figurat. Pe o vreme câinească, cu vânt, frig şi ploaie amestecată cu zăpadă, jocul a început practic de la 1-0 pentru oaspeţi. Genclerbirligi a înscris încă din minutul 1, după o gravă eroare a portarului Ufuk, care a „scăpat săpunul" la un şut pe jos al „olandezului" Hursut Meric. Apărarea de coşmar a echipei lui Hagi a recidivat până la pauză, de data aceasta Orhan Sam fiind lăsat să tragă din careul mic fără nici cea mai mică împotrivire din partea celor trei fundaşi care-i făceau „marcaj". Astfel, gruparea „Cim Bom" a intrat la cabine cu un handicap de două goluri. Din loja sa, preşedintele Adnan Polat încerca în zadar să-şi ascundă nemulţumirea vizavi de jocul echipei, afişând un zâmbet pe care se citea de la o poştă sarcasmul, în timp ce de pe bancă, mai în glumă mai în serios, Hagi gândea probabil cum să limiteze proporţiile scorului în partea a doua.

Suporterii au vandalizat tribunele

Repriza secundă a consemnat şi revenirea în teren a căpitanului Arda Turan, după o pauză de trei luni, ca ultimă schimbare a lui Hagi, în minutul 55. Din păcate însă, nici măcar jucătorul descoperit de „Rege" în primul său mandat la cârma grupării „Cim Bom" nu l-a putut salva pe acesta de umilinţa celei de-a treia înfrângeri în opt partide de campionat. Pe final, suporterii furioşi de pe Ali Sami Yen au aruncat cu zeci de scaune în teren, poate şi o aluzie la faptul că postul lui Hagi se clatină serios. 

Rezultatele lui Hagi la Galatasaray

Campionat

Fenerbahçe (d)    0-0
Antalyaspor (a)2-1
Trabzonspor (d)0-2
Manisaspor (a)    0-2
Kayserispor (d)    0-0
Beşiktaş (a)    1-2
Kasimpaşa (d)    3-0
Genclerbirligi (a)2-0

Cupă
Denizlispor (a)    3-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite