Galamaz: "O să mă uit mereu peste umăr. Mă doare maxilarul când mănânc. Sper ca legea să-şi facă treaba. Vreau să se dea un exemplu cu acest băiat!""

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Galamaz a ţinut azi o conferinţă de presă în care a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la Ploieşti, în care i-a fost pusă în pericol viaţa după ce un suporter l-a lovit cu pumnul în faţă.

"Vreau să încep prin a muţumi familiei, prietenilor şi colegilor care au fost alături de mine în aceste momente neplăcute. Sper ca legea din ţara asta să-şi facă datoria şi acel "suporter", nu-i spun altfel pentru că mama m-a rugat când am plecat de acasă să nu jignesc, să-şi facă treaba. Îi voi da în judecată pe cei care s-au ocupat de organizarea meciului, respectiv firma de pază, şi banii îi voi dona copiilor defavorizaţi din sectorul şase. Acum mai am probleme cu maxilarul când mânânc şi când e frig afară, dar în rest sunt bine.

Vreau să le mulţumesc şi lui Martinovici şi Stanca, care m-au apărat pe mine, dar şi pe ei, pentru că băiatul ăla nu s-a săturat doar cu mine, ci mai voia să facă victime. Cred că Martinovici era următroul pe lista lui. Colegii de pe bancă m-au strigat să mă atenţioneze că vine, dar era penalty, toată lumea huiduia şi n-am auzit nimic".

image

"Viaţa mea sportivă s-a schimbat total!"

Fundaşul a declarat că de acum înainte, nimic nu va mai fi la fel. "Viaţa mea sportivă s-a schimbat radical. De acum încolo va trebui să protejez constant acea zonă şi nu voi putea juca fără o cască de protecţie. Oricum, mă consider norocos, pentru că dacă mă lovea cu câţiva centrimetri mai jos sau mai sus putea să-mi afecteze fie timpanul, fie tâmpla. De acum încolo mă voi uita mereu peste umăr.

Trebuie dat un exemplu în acest caz pentru ca oricine mai are de gând să intre pe teren pentru a face astfel de gesturi să se gândească de 100 de ori înainte dacă merite să facă puşcărie. Sper să mergem spre civilizaţie pentru că aşa nu se mai poate. Trebuie făcut ceva urgent. Eu nu pot merge cu copilul la stadion", a afirmat fundaşul Stelei.

"Cred că m-a lovit cu ceva dur!"

image

Galamaz crede că agresorul său de la Ploieşti a avut un corp contondent în mână în momentul când l-a lovit. "La radiografii am văzut că zona aceea mi s-a înfundat puţin şi doctorul mi-a spus că dacă eram lovit doar cu pumnul gol, atunci ori osul se rupea, ori nu păţeam nimic. Sigur a fost ceva dur, dar nu ştiu dacă a fost acel box care s-a văzut pe camere sau alt obiect. Altfel, osul nu se înfundă. Probabil băiatul acela încearcă să mute atenţia către Martinovici şi Stanca şi a fost sfătuit de avocaţi să-i dea în judecată pe cei doi. El ştie însă că n-are nicio şansă. N-am primit niciun telefon de la părinţii agresorului, dar nu mi-am verificat atent apelurile. Oricum, e târziu acum. Ce trebuiau să facă dânşii era să-şi educe copilul de mic şi să nu ajungă să facă asta".

"Partea bună a acestui incident este faptul că vestiarul s-a unit. Poate aveam nevoie de un şoc şi mi se pare că lucrurile încep să meargă bine la Steaua", spune jucătorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite