Gabriel Torje, mai scump în timp!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Torje va avea în noul contract o clauză prin care poate pleca oricând de la roş-albi pentru patru milioane de euro. Dar, dacă timp de un an şi jumătate nu va sosi nicio ofertă de acest nivel, atunci se va activa automat o dispoziţie de transfer de cinci milioane de euro.

Înţelegerea va intra în vigoare, în curând, cel mai probabil după returul cu Varazdin din preliminariile Ligii Europa. Acum, Torje este în continuare monitorizat de cluburi importante ca PSG sau Rubin Kazan, dar deocamdată nimeni nu a ­înaintat o ofertă concretă. În plus, timişoreanul a evoluat deja pentru Dinamo în Europa, în partida tur cu croaţii de la Varazdin, şi nu poate fi utilizat de un alt club în preliminariile competiţiilor europene decât din faza grupelor, mai exact de la 1 septembrie, atunci când echipele transmit noile loturi către UEFA.

În ultimul timp, randamentul său a scăzut şi chiar a fost criticat de suporteri, dar şi de oficiali, pentru prestaţia din jocul cu Varazdin. De altfel, el a şi fost schimbat în minutul 78 al meciului, Ciobotariu fiind nemulţumit. „Orice jucător poate fi schimbat, nimeni nu e de neînlocuit", a spus tehnicianul celor din „Ştefan cel Mare". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite