Gabi Torje: «Maneaua pentru Steaua a fost palma care m-a trezit»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Torje crede că roş-albii pot obţine titlul în aces sezon şi aşteaptă derby-ul cu Steaua. „De când sunt la Dinamo nu am pierdut niciun meci cu cei din Ghencea", anunţă el, iar bilanţul îi dă dreptate: 4 victorii şi două remize.

„Nu sunt disperat să plec. Şi suporterii mi-au cerut să nu plec şi nu o voi face. Mă bucur că sunt apreciat de ei. Nu ştiu de nicio ofertă şi mă gândesc doar la echipa de club", a explicat mijlocaşul.

Acesta a declarat că nu va părăsi „haita" până când nu va câştiga un trofeu:

"E o dorinţă de-a mea mai veche. Mi-aş dori să câştig cel puţin un trofeu anul acesta. Eu aş vrea şi Cupa şi campionatul dar este foarte greu. Trebuie să credem că vom reuşi dar totodată să fim conştienţi că este dificil. Nu vreau să mă mulţumesc cu puţin. Vom lupta până când nu vom mai avea şanse matematice".

Apoi, a continuat. „Să ne gândim doar la Cupă este prea puţin. Trebuie să tindem spre mai mult. Mai aproape este acest trofeu şi mi-ar plăcea să jucăm finala cu Steaua, mai ales că de când sunt la Dinamo am palmares pozitiv în meciurile cu ei şi asta mă motivează în plus", a anunţat „Piticul".

Suporterii i-au acordat recent premiu pentru cel mai bun jucător din lotul lui Andone, iar mijlocaşul de 21 de ani a povestit cum a devenit dintr-un petrecăreţ unul dintre cei mai ofertaţi fotbalişti din Liga I.

„Maneaua pentru Steaua a fost o întâmplare ciudata. După acel moment cariera mea s-a schimbat în bine. A fost palma care m-a trezit. Dacă urmăriţi toate evoluţiile mele după momentul cu „maneaua" veţi vedea că am crescut de la meci la meci", a relatat el.

Îşi încheie cariera la Timişoara

Torje a anunţat că ar reveni pe Bega, la echipa care l-a crescut, dar numai după ce va fi la apusul carierei.

„Nu se ştie niciodată. Dar dacă domnul Marian Iancu m-a vândut, cred că nu mai are nevoie de serviciile mele. Poate spre final să mă întorc, însă momentan nu mă gândesc la asta pentru că sunt tânar şi mai am mult până acolo", a spus mijlocaşul de 21 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite