GALERIE FOTO Jucătorii de la Poli au plecat la Manchester cu nevestele şi prietenele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a nu rămâne prea multe locuri goale în avionul închiriat pentru deplasarea în Anglia, conducerea clubului timişorean a permis fotbaliştilor să-şi ia consoartele în deplasare.

Click AICI pentru o galerie foto de la plecarea bănăţenilor spre Manchester!

600 de euro ar fi costat deplasarea pentru cei care doreau să facă deplasarea alături de echipă pentru partida cu Manchester, în preţ fiind inclusă şi cazarea. Un preţ piperat în condiţiile economice actuale, astfel că doar o mână de suporteri şi-au permis să facă deplasarea astfel. Pentru ca charterul închiriat să devină rentabil, oficialii clubului le-au permis şi chiar le-au recomandat jucătorilor să vină cu partenera de viaţă, costul deplasării fiind suportat de fotbalişti. Doamnele şi domnişoarele nu vor locui în acelaşi hotel cu echipa, fiind cazate în acelaşi loc cu ziariştii şi suporterii care au plătit excursia oferită de club şi îşi vor putea vedea iubiţii doar în momentele de relaxare permise de antrenor.

Nu toţi jucătorii şi-au luat prietenele sau soţiile în deplasare, în timp ce preşedintele Gheorghe Chivorchian a venit însoţit de fiica sa, Camelia, alături de partenerul ei de viaţă. „Prietenele şi soţiile vin cu noi, iar când vor ajunge acolo vor vedea programul echipei şi se vor conforma, nu au ce să facă”, a glumit Gheorghe Chivorchian. Camelia Chivorchian a obţinut de mai bine de un an licenţa de impresar, aşa că o deplasare la un astfel de meci poate fi considerată „vizită de lucru”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite