GALERIE FOTO Gheorghe Chivorchean și-a măritat fata cea mică la Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele de la Poli Timișoara a avut invitați din lumea fotbalului la nunta mezinei familiei, Camelia. În urmă cu doi ani, familia Chivorchean a sărbătorit tot la Piatra Neamț căsătoria fetei cea mare, Angelica.

Mirii, Camelia și Lucian- Alexandru Niță, un tânăr avocat din Baroul București, au fost cununați de perechea de nași Narcis și Teodora Olaru , respectiv Liviu și Monica Tudor. Cununia religioasă a avut loc la biserica „Pogorârea Sf.Duh" din Piatra Neamț și a fost oficiată de preotul paroh Gheorghe Mocanu și de preotul profesor Dumitru Chițimuș.

„Sunt împreună de aproape cinci ani și s-au cunoscut întâmplător la sala de sport, când aveam noi un meci de volei. El a venit cu un un prieten la meci, a văzut-o și de-acolo a pornit totul", a spus Angelica, sora mai mare a miresei.

image
image
image

Click pe poze pentru Galeria Foto

Nunta Cameliei, fiica cea mică a familiei Chivorchean a avut loc sâmbătă seară, la restaurantul Hotelului Central din Piatra Neamț. La petrecere au participat oameni de sport din Timișoara, Bacău și Piatra Neamț, dar și de personalități din fruntea fotbalului românesc. Șeful Ligii, Mitică Dragomir a venit la nuntă împreună cu soția, Vica, în timp ce acționarul dinamovist Cristi Borcea a ajuns la Piatra Neamț adus cu elicopterul de nașul său Gigi Becali.

Cu doi ani în urmă, Gheorghe Chivorchean și-a măritat fata cea mare, Angelica. Și atunci, la petrecere au luat parte oameni grei din fotbal precum Mitică Dragomir, Mircea Sandu sau Marian Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite