Fratele lui Bogdan Stancu este antrenor în Liga a IV-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele jucătorului stelist Bogdan Stancu, Valentin, este antrenor secund al formaţiei din Liga a IV-a, AS Viitorul Ştefăneşti 2007, după ce în trecut a pregătit o echipă din Liga a V-a, din judeţul Olt.

Valentin Stancu, în vârstă de 27 de ani, a fost junior al cluburilor FC Argeş şi Aripi Piteşti, iar din acest sezon a devenit antrenor secund al formaţiei Viitorul Ştefăneşti.

Preşedintele clubului AS Viitorul, Florin Păun, a menţionat că îl aşteaptă pe Bogdan Stancu să viziteze echipa din Ştefăneşti. "Am schimbat banca tehnică după începutul slab de campionat. Principal este Gabriel Haiducu, iar secund Valentin Stancu, fratele fotbalistului stelist, Bogdan Stancu. De altfel, după ce va termina acţiunea de la echipa naţională, Stancu va veni la Ştefăneşti să vadă echipa şi pe fratele lui antrenând. Cu noii tehnicieni vom trage la promovare pentru Liga a III-a", a menţionat Păun.

Valentin Stancu a debutat cu dreptul ca antrenor secund al noii sale echipe, Viitorul învingând la sfârşitul săptămânii formaţia CS Top Arena Topoloveni, cu scorul de 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite