Fotbalistul vasluian din Liga a IV-a a murit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul de la Magic Deleni  care a intrat în comă pe terenul de fotbal la o partidă din campionatul judeţean, a murit, la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi

În vârstă de 24 de ani, Andrei Pricop s-a prăbuşit, sâmbătă după-amiază, pe terenul de fotbal în minutul 38 al partidei disputate la Zăpodeni, în compania echipei din localitate, fără ca înainte de acest incident jucătorul să acuze vreo stare de rău. Transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui la cel din Iaşi, Pricop nu a mai ieşit din coma în care se afla, iar după câteva ore de eforturi ale medicilor, tânărul a decedat.
"Încă din momentul în care a ajuns la Spitalul "Sfântul Spiridon", medicii ne-au comunicat că şansele de supravieţuire ale pacientului sunt minime, mai ales că între timp a mai suferit un stop cardio-respirator. Noi totuşi am sperat că ar putea să-şi revină, având în vedere că la spitalul din Vaslui a dat semne de activitatea cerebrală. Însă, din păcate, aseară ni s-a transmis de către colegii de la Iaşi că tânărul a murit, urmând a se face necropsia cadavrului pentru a se stabili şi cauza exactă a decesului", a declarat Daniel Ungureanu, medic în cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite