Fotbaliştii de la Poli Iaşi, contestaţi de suporteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Aproape 100 de ultraşi au scandat împotriva jucătorilor din Copou la finalul meciului cu Internaţional Curtea de Argeş.

Evenimentul a avut loc la intrarea sudică a stadionului. Printre scandările suporterilor s-au numărat: „Fotbalişti de Serie B, vă rupem picioarele" şi „Nu meritaţi tricoul alb-albastu să purtaţi".

Ultraşi au adus injurii şi lui Gheorghe Nichita, primarul Iaşiului şi preşedintele de onoare al Politehnicii Iaşi. În colimatorul suporterilor a intrat şi Daniel Pancu, care a fost contestat de fani pentru că nu a vrut să se întoarcă în această iarnă la Iaşi, preferând să joace pentru CSKA Sofia.

Antrenorul Petre Grigoraş s-a arătat crunt dezamăgit de prestaţia elevilor săi. „Am început şi am terminat bine meciul, dar nu am concretizat niciuna dintre ocaziile avute. Dacă nu batem nici pe Internaţional, nu mai ştiu ce să mai zic", a declarat „Grig", care regretă şi că suporterii ieşeni au suferit o nouă deziluzie.

„Dacă eram datori fanilor după cele două eşecuri consecutive, acum datoria s-a dublat, mai ales că suntem la primul meci din retur în care nu marcăm. Singura cale să ne revanşăm este să învingem la Piatra Neamţ", a spus Grigoraş.

Politehnica Iaşi a remizat, sâmbătă seara, cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 0-0, partida contând pentru etapa a XXIV-a din Liga 1 de fotbal a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite