Fotbaliştii vor evolua cu banderole albe! VEZI DE CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Costin, preşedintele AFAN
Dumitru Costin, preşedintele AFAN

Toţi jucătorii din Liga I vor evolua cu o banderolă albă pe braţ la meciurile din etapa a XIV-a, în semn de solidaritate cu fotbaliştii care au depus memorii la Camera pentru Soluționarea Litigiilor (CSL) din cadrul LPF şi care nu au primit răspuns, se arată într-un comunicat al AFAN.

"În semn de solidaritate cu fotbaliştii care au memorii depuse la Camera pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) şi care, deşi termenele au fost depăşite de multă vreme, nu au primit până acum hotărârile, s-a hotărât ca, în etapa a 14-a din campionatul Ligii 1, toţi jucătorii să evolueze purtând o banderolă albă pe braţ. Această obişnuinţă de rea factură a CSL se constituie într-o gravă şi neregulamentară atingere adusă intereselor jucătorilor care intră în litigiu cu cluburile", se menţionează în comunicatul AFAN.

Jucători reprezentativi de la majoritatea cluburilor din Liga I s-au întâlnit, marţi, într-o reuniune de lucru a fotbaliştilor profesionişti din Liga I organizată de AFAN. Nu au avut reprezentanţi jucătorii cluburilor U Cluj, CFR Cluj, Astra Ploieşti, Petrolul Ploieşti şi Voinţa Sibiu. Conform AFAN, urmează să fie organizată o întâlnire similară cu fotbalişti din Liga 2 și 3.

În cadrul ședinței s-au stabilit modalitățile de comunicare între organismul sindical și jucătorii Ligii 1 și următoarele acțiuni care vor fi întreprinse de AFAN pentru a strânge cât mai multe informații referitoare la activitatea fotbaliştilor şi la problemele cu care se confruntă. În perioada următoare, până la finalul sezonului 2011/2012, echipe AFAN vor întreprinde vizite de lucru la toate cluburile din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite