Fotbalist de la Oţelul, călcat de hoţi noaptea, în timp ce dormea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa lui Marian Cârjă, fundaşul dreapta de la Oţelul Galaţi, a fost jefuită, noaptea, în timp ce el şi ceilalţi membrii ai familiei dormeau. Hoţii au intrat pe geamul de la balcon şi nu au pătruns în camere, furând doar lucruri care se aflau pe hol.

Fotbalistul se consideră norocos că nu s-a trezit în acel moment, fiind convins că altfel s-ar fi ajuns la violenţă şi deznodământul ar fi putut fi chiar tragic.


"Locuiesc, la bloc, la etajul unu, iar vecinul de la parter şi-a construit un balcon şi au urcat pe acolo. Au ştiut că cel de la parter nu prea locuieşte acolo şi au urcat nestingheriţi la mine, prin balcon. Stau într-un apartament cu două camere, în una dormeam eu, în cealaltă tata. Nu au riscat să intre peste noi, au luat doar ce era pe hol. Paguba nu e mare, o geacă, trei perechi de pantofi sport şi ce aveam prin portofel, un milion şapte sute de lei vechi. Bine că nu m-am trezit şi nici tata. Ei sigur erau pregătiţi, iar eu buimac de somn, cine ştie cât de urât ar fi putut să iasă", a povestit Marian Cârjă.
Cazul a fost reclamat la Secţia 2 de Poliţie din Galaţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite