Fotbal fără bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul giuleştenilor, Răzvan Lucescu, şi-a conturat deja obiectivul pentru sezonul care va debuta chiar azi.Totuşi, înaintea partidei cu FC Vaslui, antrenorul părea îngândurat, iar în conferinţa de presă premergătoare meciului a ţinut să sublinieze că Rapidul are nevoie şi de bani pentru ca echipa să aibă linişte şi performanţă.

„Situaţia financiară nu este una chiar atât de bună la echipă. Factorul financiar este unul important în performanţele noastre. Noi am adus jucători liberi de contract, pentru că nu ne-am permis să facem transferuri  pe bani mulţi", a subliniat Lucescu, evitând totuşi să dezvăluie că jucătorii îşi vor începe campionatul fără salarii. Fotbaliştii au restanţe de două luni, iar printre cei fericiţi se numără doar noile achiziţii, care au mai primit bani la semnătură. Şi în aceste condiţii, Grigore şi Deac păstrează optimismul: „Pe foaie suntem favoriţi la campionat, dar trebuie să demonstrăm şi în teren. Sperăm ca, după terminarea campionatului, să fim pe primul loc", spun ei.

400.000 de euro şi pentru Pardo

Dacă jucătorii sunt neplătiţi, giuleştenii au mai primit o lovitură. Pardo s-a întors la echipă după ce i-a expirat împrumutul cu Olympiakos. Grecii îi oferă doar 300.000 de euro, dar portarul a revenit în România, deoarece în Grant are un salariu de 400.000 de euro! Pardo mai are contract cu Rapid până în vara lui 2012. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite