Fotbal de doi lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cum s-a jucat derby-ul dintre Oţelul şi Vaslui ar trebui ca televiziunile să primească bani pentru a difuza un meci atât de jenant. Între milioanele investite de Porumboiu la Vaslui şi leii vechi băgaţi cu zgârcenie de indieni la Galaţi nu se simte diferenţa când vine vorba de jocul propriu-zis.

„Furnicuţele" lui Dorinel au pornit în marş hotărâte să dea uitării greutăţile înfrângerilor cu Târgu-Mureş şi cu Braşovul, care par să le doboare uşor-uşor spinarea. Cu acest gând, Viglianti, în două rânduri, dar şi Silviu Ilie au lansat raiduri pentru a încerca să doboare muntele de aur al lui Hizo. Degeaba însă. Singurul motiv de bucurie pentru spectatorii moldoveni a rămas anunţul crainicului în privinţa scorului înregistrat la Timişoara - Astra.

De partea cealaltă, e tot mai clar că Vasluiul respiră doar aer brazilian. Duo-ul Wesley - Adailton a rămas în continuare barometrul prestaţiilor galbenilor. Hizo a tresărit de două ori de pe bancă, însă decarul său n-a reuşit să nimerească de data aceasta ţinta din loviturile sale libere, iar Bello nu şi-a cadrat bine lovitura de cap.

Nici repriza a doua nu a adus vreo îmbunătăţire jocului. Frica de a ieşi din cursa pentru titlu, coroborată cu egalul mulţumitor înregistrat de Timişoara acasă au fost elementele suficiente pentru un meci de pace. Asta în ciuda eforturilor veşnicilor Viglianti şi Adailton, care nu au reuşit nici în partea secundă să înscrie. S-a terminat 0-0, un rezultat care le ţine pe cele trei contracandidate în aceeaşi barcă, însă le face pe următoarele de departe să spere din nou în minuni.

„Forţe malefice la Urziceni"

Oţelul va juca în etapa următoare la Urziceni, echipă care şi-a menajat câţiva jucători în meciul cu Steaua.„Pentru ei, se pare că jocul cu Oţelul e cel mai important. Nu mă aştept să fim primiţi cu flori pe teren, dar mi-e teamă să nu intervină şi alte forţe malefice", a comentat directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan. 

"E bun şi un egal, dar a fost o fază în care un jucător de la Oţelul, Costin, a făcut henţ în careu."
Viorel Hizo
antrenor FC Vaslui

"Asta e culmea tupeului! Nu vreau eu să spun mai multe de şmecheriile făcute de domnul arbitru."
Marius Stan
director Oţelul

0-0

Oţelul: Grahovaci - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Neagu, Giurgiu - S. Ilie, Antal (Iorga 78), Viglianti (Punosevaci 90) - G. Paraschiv (Pena 52). Antrenor: Dorinel Munteanu

Vaslui: Kuciak - Ghencev, Cânu, Papp, Milanov - Milisavljevici, R. Costin, Wesley, Gheorghiu (Bălace 79) - Adailton, Bello (Pouga 90). Antrenor: Viorel Hizo.

Stadion „Oţelul" : 6.000
Arbitru: Ovidiu Haţegan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite