Fostul arbitrul Marius Martiş a fost eliberat din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Piteşti a acceptat azi eliberarea provizorie sub control judiciar a fostului arbitru Marius Martiş.

Marius Martiş, trimis în judecată pentru fcomplicitate la infracţiunea de dare de mită alături de arbitrul Ionică Serea, va fi pus în libertate, după ce Curtea de Apel Piteşti a admis recursul acestuia la decizia Tribunalului Argeş de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, şedinţa de judecată a avut loc în prezenţa lui Marius Martiş, magistraţii instituţiei admiţând recursul depus de avocaţii arbitrului.


"Da. Este adevărat. La ora 12.00 s-a dat sentinţa definitivă, iar spre seară îl aşteptăm să sosească acasă. O maşină este deja la Piteşti cu avocatul şi îl aşteaptă să-l aducă la Focşani", a declarat pentru "Adevărul" Ion Martiş, tatăl fostului arbitru.

Magistraţii Tribunalului Argeş respinseseră iniţial ca neîntemeiată cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de Martiş, iar avocaţii acestuia au despus recurs.

Instanţa a impus anumite interdicţii pentru Marius Martiş.

Arbitrii Ionică Serea şi Marius Martiş, încarceraţi în Penitenciarul Colibaşi, au fost arestaţi în 30 aprilie, iar ceilalţi inculpaţi în acest dosar, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, au fost arestaţi în 11 mai, ultimii fiind puşi în libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Piteşti după două săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite