Fostul portar al Stelei, Gabriel Rotaru, revine pe teren la 41 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ostul portar şi antrenor al Unirii Alba Iulia, Gabriel Rotaru, a ajuns la un acord cu Europa Alba Iulia, echipa ce activează în Liga a IV-a Alba, aflată pe locul doi în clasament la jumătatea sezonului competiţional.

În vârstă de 41 de ani, experimentatul goalkeeper e pus pe fapte mari cu noua sa şi spune că a revine cu plăcere în oraşul unde a evoluat cinci ani şi jumătate la FC Unirea. "Fotbalul este totul pentru mine şi îmi face deosebită plăcere să revin la Alba Iulia, pe care o consider a doua casa pentru mine. Cu ocazia transferului la Europa am atins toate ligile de fotbal din România", a declarat Rotaru.

Acesta revine între buturi după o pauză de un an, după ce în prima jumătate a lui 2011 s-a aflat pe banca Unirii, reuşind să evite retrogradarea. "Vreau neaparat să promovez în Liga a III-a cu Europa Alba Iulia. Se vrea ceva serios aici şi sunt convins că pot face faţă acestei noi provocări. Nu mă dau pe puştii de 20 de ani şi nu mă las de fotbal!", anunţă portarul care a trecut şi pe la Steaua Bucureşti, conform liga2.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite