Fostul arbitru Bogdan Silviu, ales preşedinte AJF Dolj, Sebastian Colţescu secretar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu
Sebastian Colţescu

Fostul arbitru Bogdan Silviu a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, în cadrul Adunării Generale extraordinare ce a avut loc sâmbătă, iar Sebastian Colţescu a fost votat în unanimitate ca secretar general.

La Adunarea Generală extraordinară au participat reprezentanţii a 78 de echipe, adică două treimi din membrii afiliaţi, iar 75 au votat. Bogdan Silviu a obţinut 46 de voturi, în timp ce contracandidatul său la funcţia de preşedinte, Bogdan Pâncu, conducător al CSJ Ştiinţa Universitatea Craiova, a fost votat de 29 de participanţi la AG. Un alt fost arbitru de Liga I, Marian Ezaru, a fost ales ca membru în Biroul Executiv al AJF Dolj. Vicepreşedinte a fost ales Johnny Oprescu, iar trezorier Corvin Cazacu.

Şedinţa a fost prezidată de juristul Universităţii Craiova, Dan Idita. Această Adunare Generală extraordinară a fost organizată după ce, în septembrie 2011, preşedintelui AJF Dolj, Nicu Neagoe, şi vicepreşedintelui Sorin Pătraşcu li s-a interzis desfăşurarea oricărei activităţi legate de fotbal pe o perioadă de doi ani de către Comisia de Disciplină a FRF. Conform presei oltene, Nicu Neagoe şi Sorin Pătraşcu sunt acuzaţi de fals şi uz de fals în legitimarea unor sportivi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite