Foştii "câini" susţin că Dinamo nu va lua titlul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Bratu
Florin Bratu

Scăpaţi din „Groapă", cei doi sunt de părere că în Ştefan cel Mare nu este un aer propice performanţei.

Dinamo s-a despărţi în această iarnă de zece jucători: Adrian Cristea şi Elias Bazzi, ambii transferaţi la Universitatea Cluj, Andrei Cristea, la Karlsruher SC, Ousmane N'Doye, la Astra Ploieşti, Florin Bratu, la Gaz Metan Mediaş, Adrian Scarlatache şi Nicolae Muşat, ambii la Khazar Lankaran, Juan Pablo Garat, liber de contract, Laurenţiu Rus, la FCM Târgu Mureş, şi Marius Niculae, la Kavala. Acum, jucătorii plecaţi din „Groapă" au început să acuze atmosfera de la Dinamo. „Au existat multe probleme la Dinamo, nu a fost un aer propice marii performanţe şi asta s-a văzut în randamentul echipei şi al jucătorilor. Simţeam nevoia să schimb aerul, şase ani la o echipă reprezintă foarte mult. Dacă mai rămâneam, nu puteam să o iau decât în jos. Universitatea Cluj mi-a întins o mână de ajutor şi am acceptat-o cu plăcere", a declarat Adrian Cristea. La fel de acid a fost şi Florin Bratu, care afirmă că nu vrut să ia parte la destrămarea clubului."La Dinamo este o situaţie mai specială şi nu am dorit să fac parte din ea. Nu cred că se pot bate la titlu", a afirmat şi atacantul.

Mărgăritescu: „Se vrea altceva la Dinamo"
Andrei Mărgăritescu, despre care s-a spus că este următorul jucător care va pleca din Ştefan cel Mare, nu crede că jucătorii care au părăsit formaţia Dinamo în această iarnă au plecat pentru că au vrut sau pentru că au găsit condiţii mai bune. „Au plecat jucători cu experienţă, jucători de valoare şi se vrea altceva la Dinamo. Nu cred că au plecat toţi că au vrut sau că au găsit la mai bine. Asta e politica acum şi s-a respectat. În antrenamente, jucătorii care au venit în probe au fost buni la alergare, au arătat calitate la miuţe, dar potenţialul se vede în meciuri. Totuşi, titlul se poate întoarce în Bucureşti. Avem şanse, dar cred că pentru Dinamo este greu pentru că avem programul cel mai dificil. Jucăm toate derbiurile în deplasare", a spus jucătorul.

Florin Prunea, fost manager, actual conducător la Astra: "Nu prea văd cum ar putea <cîinii> să fie campioni".

În timp ce Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a spus: "Ce dacă a revenit Borcea lângă echipă?! Intră atacant? Sunt 10 puncte de recuperat de primul loc, Dinamo n-are şanse anul acesta".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite