Foştii internaţionali Dică şi Neaga vor fi înlocuiţi la CS Mioveni cu anonimi de la FC Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică a jucat şi la Steaua
Nicolae Dică a jucat şi la Steaua

După ce s-au fript cu ju­că­torii cu nume aduşi în va­ră, dar care n-au dat satis­fac­ţie pe teren, gen: Nicolae Dică, Adrian Neaga, Ciprian Tănasă, Mihai Dina, Măr­găritescu, Iordache şi Hăisan, de care s-au despărţit în această iarnă sau cărora li s-au redus salariile cu 50%, CS Mioveni vrea să-şi întărească lotul pentru retur cu fotbalişti ca­re să pună osul atunci când intră pe teren.

Astfel, pentru a acoperi posturile lăsate libere, şefii clubului din Mioveni şi-au îndreptat atenţia către jucătorii rivalei din judeţ. Printre cei vizaţi se află căpitanul alb-violeţilor, Cosmin Năstăsie (foto, în dreapta), oficialii echipei de Liga I recunoscând că au purtat dis­cu­ţii cu mij­locaşul lui FC Argeş. Pe lângă interesul pentru Cosmin Năstăsie şi Rover Câstea, acontat de FC Timişoara, pe lista celor de la CS Mioveni se mai află Marius Briceag şi Alexandru Răuţă.

"Mă bucură faptul că o echipă din Liga I se interesează de serviciile mele. Acest fapt reprezintă şi o confirmare a faptului că mi-am făcut treaba bine şi este normal ca tot timpul când o echipă din prima divizie se interesează de tine să fii mulţumit. Acum nu ştiu ce se va întâmpla, cluburile vor discuta pe această temă. Oricum, eu îmi doresc ca cei din Mioveni să evite retrogradarea şi în cazul în care voi continua tot la FC Argeş, să ne întâlnim la anul în Liga I, pentru un duel între argeşeni", a declarat Alexandru Răuţă pentru Ziarul Top.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite