Fosta echipă a lui Ilie Stan, Victoria Brăneşti, traversează o criză financiară acută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul de sâmbătă al Victoriei vine după o lungă serie de rezultate slabe ale echipei din Brăneşti, care a fost antrenată în trecut de actualul tehnician stelist Ilie Stan (foto). 

E drept majoritatea rateurilor s-au dat în deplasare, de acolo de unde ilfovenii nu au mai luat din vremuri imemorabile, dar asta nu este o scuză. Marin Dună a reuşit primul succes ca de la numirea ca principal pe banca Brăneştiului, însă altceva a ţinut capul de afiş al meciului. Debutul partidei s-a dat cu câteva minute mai târziu din cauza unui protest inedit al jucătorilor echipei gazdă. Aceştia au intrat pe teren cu tricouri pe care scria: "Cât să mai îndurăm?!".

Mesajul respectiv se adresează oficialilor grupării din Brăneşti care nu au mai achitat salariile jucătorilor de luni bune. Se pare că în perioada care va urma va ploua cu memorii ale jucătorilor ilfoveni, pentru recuperarea banilor. Surse neoficiale susţin că acesta este doar vârful aisbergului şi că la Brăneşti se aud chiar şi zvonuri de retragere din campionat din retur!

SURSA: ilfovsport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite