„Forfecaţi“ de CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Câinii“ au fost puşi cu botul pe labe de clujeni, iar suporterii au cerut demisia lui Ioan Andone. Dinamo a rămas pe poziţia a cincea din clasament în urma eşecului de aseară (1-2).

Dănciulescu şi compania s-au năpustit din primul minut asupra adversarului. Totuşi, „Corbul" l-a iertat pe Mincă de două ori, încurcându-se singur, pentru ca şi Torje să-l întindă pe portarul ardelenilor cu un şut violent. Dacă roş-albii s‑au chinuit să înscrie, atunci centralul Comănescu a simţit nevoia să le dea o mână de ajutor, dându-le un penalty controversat. Meciul era însă departe de a se fi încheiat. La doar şase minute de la deschiderea scorului, CFR a revenit în joc. Bărboianu a anulat ofsaid-ul, iar Batin a marcat! Egalarea i-a blocat pe „câini", care, până la pauză, au mai bifat doar o ocazie serioasă, prin Torje.

Şi la reluare, tot Gabi Torje a continuat sprinturile, zăpăcindu-i pe clujeni. Rămaşi descoperiţi în apărare, bucureştenii au avut emoţii cu Sergiu Buş, care, scăpat singur cu Bălgrădean, şi-a arătat lipsa de experienţă, preferând încă un dribling inutil în faţa portarului. De partea gazdelor, Torje a răspuns prompt cu un alt şut periculos, dar, cu trecerea timpului, şi mijlocaşul şi-a mai pierdut din prospeţime. CFR a dat lovitura de graţie pe contraatac, prin Hora, din şase metri, după o pasă a lui Panin. Clujenii au jucat „Hora" la Bucureşti, în timp ce „haita" a ieşit de pe teren cu coada între picioare.

"Noi, jucătorii, suntem vinovaţi. Nu sunt obişnuit să joc pentru locurile patru-cinci.''
Ionel Dănciulescu atacant Dinamo

Dinamo: Bălgrădean - Bărboianu, Găman, Grigore, Bordeanu - Torje, Mărgă­ritescu, C. Munteanu (Ţucudean 70), Alexe - Dănciulescu (Pătraşcu 81), L. Ganea (Bakaj 56). Antrenor: Ioan Andone
CFR Cluj: Mincă - Panin, Cadu, Rada, Veloso - Kone (Sare 89), Mureşan, E. Dică, Nicoară - Buş (Hora 73), Batin (Peralta 79). Antrenor: Alin Minteuan
Goluri: Dănciulescu 14 pen  / Batin 20, Hora 76
Stadion „Dinamo" : 3000
Arbitru: Adrian Comănescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite