Florin Tene, profesor de avarie pentru „studenţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Tene
Florin Tene

Sportul Studenţesc a învins cu 2-0 Universitatea Cluj , aceasta fiind prima victorie a „studenţilor“ după succesul obţinut în etapa a cincea contra celor de la CFR Cluj. Despărţirea de Viorel Moldovan a fost de bun augur pentru „Gaşca nebună“. Cu Florin Tene ca interimar pe bancă, formaţia din Regie a trecut uşor de „U“ Cluj.

Prima repriză a meciului a fost una cu destule evenimente. Penalty-urile acordate de Augustus Constantin şi golul norocos marcat de Tibi Bălan au mai dezmorţit atmosfera din tribune.

Cele două lovituri de pedeapsă, câte una de fiecare parte, au fost ratate de Boştină (25), respectiv Ferfelea, şase minute mai târziu! Momentul psihologic al reprizei a fost în minutul 25, atunci când fostul dinamovist a ratat cu nonşalanţă penalty-ul la scorul de 1-0 pentru gazde.

Mitanul secund a fost mai animat decât primul, mai ales după eliminarea lui Mendy pentru cumul de cartonaşe galbene. Pe măsura trecerii minutelor, jocul s-a mai deschis şi au apărut spaţii mai mari pe teren. Tibi Bălan a surprins defensiva oaspeţilor cu o pasă genială dată lui Ferfelea, care a scăpat singur spre poarta ardelenilor.

Mijlocaşul a fost faultat în careu de Mendy, iar arbitrul a acordat o nouă lovitură de la 11 metri. Varga a punctat pentru 2-0 de la punctul cu var, închizând practic jocul şi aducându-le „studenţilor" primele trei puncte după o secetă de aproape trei luni. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite