Florin Costea nu mai joacă fotbal în 2010!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova trece prin momente grele. După ce că se zbat să nu retrogradeze, acum oltenii au mai primit o lovitură. Cel mai bun jucător al trupei din Bănie, Florin Costea, nu va mai juca fotbal în acest an.

Rezultatul examenului RMN, efectuat ieri la o clinică privată din Bucureşti, aproape că l-a dărâmat pe fotbalist, care nu se aştepta ca accidentarea, din meciul cu Poli Iaşi, să fie atât de gravă. Adică, ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale ale genunchiului stâng. Concret, Costea va sta în repaus total opt luni, pentru ca apoi, încet-încet, să reia pregătirea.

Mititelu a plâns

Cel puţin la fel de afectat ca jucătorul a fost şi Adrian Mititelu, finanţatorul alb-albaştrilor. Într-o intervenţie televizată, la GSP TV, Mititelu a izbucnit în lacrimi după ce a aflat de necazul jucătorului. S-a blocat câteva secunde, apoi şi-a cerut scuze şi a închis telefonul.

Reacţia necontrolată a lui Mititelu se explică prin faptul că Florin este unul dintre cel mai bine cotaţi jucători din fotbalul românesc, fiind cotat de boss-ul Craiovei la şase milioane de euro. La vară, Mititelu era hotărât să-l transfere pe atacant la un club din străinătate.

Florin Costea a fost golgeterul ediţiei trecute a Ligii I, iar în actualul sezon a izbutit până acum 12 goluri: nouă în campionat şi trei în Cupă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite