Florin Costea are pretenţii de „Briliant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul atacant al „Ştiinţei“ a venit la Gigi Becali cu pretenţii salariale uriaşe, de 250.000 de euro. Finanţatorul Stelei oferă mai puţin. Steaua l-a luat uşor pe mezinul familiei Costea, Mihai, după ce a plătit 1.400.000 de euro în contul Universităţii Craiova. „Nilă“ a acceptat plafonul salarial de 120.000 de euro impus de Becali.

În ceea ce-l priveşte pe Florin, lucrurile sunt mai complicate. Fosta vedetă de pe „Ion Oblemenco" visează să joace în străinătate, în acest sens rugându-şi impresarii, verii Becali, să-i găsească un club în Occident. Tocmai de aceea, negocierile decurg mai anevoios, mai ales că prima ofertă a lui Gigi Becali n-a fost tocmai pe placul atacantului de 26 de ani.

Gigi nu este dispus să-i ofere lui Costea un contract mai mare de 180.000 de euro stagional, iar vârful a cerut cu 70.000 de euro mai mult. Totuşi, sunt şanse mari ca cele două părţi să se înţeleagă până la urmă, mai ales că patronul roş-albaştrilor a plusat şi cu o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro.

„Dacă lasă pretenţiile alea, o să ajungă la noi. El a zis că, dacă am dat 1,4 milioane pe Mihai, pe el trebuie să dau mai mult. Se consideră mai bun decât fratele lui şi cere mai mulţi bani. Eu nu cred că e mai valoros, dar luăm în calcul şi viitorul. Dacă acceptă mai puţin, bine, dacă nu, să fie sănătos", a punctat latifundiarul.

Mititelu ameninţă cu judecata

Totuşi, chiar dacă se înţelege cu jucătorul, Gigi Becali va avea probleme cu Adrian Mititelu. Patronul Universităţii a remis un comunicat în care ameninţă Steaua cu judecata în cazul în care îi va legitima pe Florin Costea şi Prepeliţă. „FC Universitatea Craiova atrage atenţia public atât FRF şi LPF, cât şi cluburilor interesate ca orice legitimare a oricărui fotbalist aflat sub contract cu FC Universitatea Craiova, în baza deciziei Comitetului Executiv, de «excludere provizorie», reprezintă un abuz, o ilegalitate, ce va atrage după sine contestarea legitimării de către clubul nostru şi solicitarea de daune. Mai mult decât atât, toate cluburile care îşi vor permite să ia parte la acest abuz, îşi vor asuma riscul de a pierde partidele în care folosesc jucătorii Universităţii", se arată în comunicatul oltenilor postat pe site-ul editie.ro.

47 de goluri a reuşit Florin Costea în cele 116 meciuri jucate în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite