Florin Costea, spre CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea a avut o perioadă de coşmar în tricoul Stelei
Florin Costea a avut o perioadă de coşmar în tricoul Stelei

Andone a lăsat de înţeles că atacantul ar putea ajunge în Gruia.

Unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din Liga I până acum câţiva ani, Florin Costea a ajuns acum să părăsească Steaua (a dat două goluri într-un sezon) pe uşa din dos, fiind efectiv aruncat de formaţia din Ghencea!

Vârful de 27 de ani n-a mai redevenit acelaşi fotbalist după accidentarea pe care a suferit-o acum doi ani, pe când era la Universitatea Craiova. Iniţial, s-a spus că Ioan Becali îl va duce pe Costea la ŢSKA Sofia într-o nouă încercare de a-i relansa cariera. Totuşi, e posibil ca Florin să primească o nouă şansă în ţară, mai precis de la CFR Cluj.

„Nu e terminat"

Ioan Andone a lăsat de înţeles că atacantul poate ajunge sub comanda sa. „Talentul lui Florin Costea nu poate fi pus la îndoială. După părerea mea, el nu a făcut o pregătire aşa cum trebuie, asta reiese din ce-am văzut eu. Costea nu e un fotbalist terminat, nici vorbă, din contră, el mai are multe de demonstrat şi chiar poate. Şi are nevoie şi de încredere", a afirmat tehnicianul CFR-ului pentru „Ziua de Cluj".

Întrebat dacă Florin Costea e o ţintă pentru formaţia sa, „Fălcosul" a răspuns: „Nu ştiu, nu ştiu ce să zic acum, vom vedea. Oricum vom mai face unul sau două transferuri".

Dacă l-ar lua pe Florin Costea, acesta ar deveni al doilea atacant la care renunţă Steaua şi care, ulterior, ajunge în Gruia. Acest traseu l-a urmat şi Pantelis Kapetanos.

Grecul a fost golgheterul roş-albaştrilor, însă, la un moment dat, s-a accidentat. Ştiind că atacantul va avea nevoie de o pauză lungă pentru a se reface, Becali a renunţat la el, în condiţiile în care grecul avea şi un salariu mare. Imediat, „Kape" a ajuns la CFR, clujenii au avut răbdare cu el şi au fost răsplătiţi în returul recent încheiat, când golurile decisive ale vârfului au contribuit din plin la al treilea titlu cucerit de CFR.

5 atacanţi are CFR Cluj acum în lot: Kapetanos, S. Buş, Batin, L. Ganea şi Ronny.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite