Florin Prunea: "Am fost executaţi. Promovarea se stabileşte în altă parte, nu pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, sâmbătă, după partida pierdută cu scorul de 0-1, pe teren propriu, în faţa echipei Delta Tulcea, că promoavrea în Liga I se decide în altă parte decât pe teren şi că echipa sa nu este lăsată să promoveze.

Tot ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc se stabileşte în altă parte, nu pe teren. N-aţi văzut şi în Liga I ce a păţit Dinamo? Cineva îşi bate joc de toate investiţiile care se fac la Iaşi pentru această echipă să promoveze. Astăzi (n.r. - sâmbătă), am fost executaţi în direct!! Am avut un penalti clar care nu ni s-a dat, iar un jucător de la echipa tulceană trebuie să primească roşu în urma acelei faze. Mi-a spus şi arbitrul de rezervă (n.r. - Ciprian Amarandei, din Vaslui) că a fost penalty la acea fază. Degeaba mai facem noi acum memorii pentru că punctele oricum se duc în altă parte. Sunt nişte faze de manual, dar deciziile luate de arbitri sunt total invers. Aceste lucruri nu sunt în regulă. Degeaba jucăm noi, pentru că promovarea se stabileşte în altă parte!", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că, totuşi, cineva ar trebui să plătească pentru aceste greşeli: "Un jucător sau un antrenor dacă greşeşte, plăteşte. La arbitri de ce nu se întâmplă aşa ceva? Cineva trebuie să plătească! Chiar sunt curios să văd la ce meciuri va mai fi delegat acest arbitru (n.r. - Florin Ghimbăşan, din Braşov)".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite