Florin Pelmuş: "Argăseală mi-a băgat mâna în gât, iar Becali a vorbit ca un porc cu nevastă-mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Preşedintele bazei sportive "Voinţa" din Bucureşti susţine că a fost agresat de Valeriu Argăseală, iar soţia lui a fost înjurată chiar de către patronul Gigi Becali.

Florin Pelmuş a povestit pentru Gazeta Sporturilor: "Le-am închiriat în vară baza sportivă celor de la Steaua pentru grupele de copii şi juniori. Din octombrie însă, roş-albaştrii au plecat fără să spună nimic, n-am văzut nici bani, nici «bună ziua!», iar contractul s-a derulat. Soţia mea este membru în Consiliul de Administraţie al clubului Voinţa şi a avut misiunea de a-i contacta pe cei de la Steaua pentru a vedea ce se întîmplă. După ce a fost expediată rapid telefonic de Valeriu Argăseală, Meme Stoica, Teia Sponte şi Narcis Răducan, a încercat să vorbească şi cu Gigi Becali. "Domnule Becali, ştiţi, v-am pus la dispoziţie baza acum câteva luni...", i-a spus. Gigi a reacţionat însă virulent: "Băi, femeie, ştii ceva, nu mă interesează pe mine cine eşti şi ce eşti! Fă, dă-te-n m... mă-tii! Mi-o s..i cu tot cu familia ta!". Aşa i s-a adresat domnul europarlamentar unei femei. Eu mi-am pierdut fiul de 18 ani într-un accident, tatăl meu a murit de curînd... Vreau ca Becali să-şi ceară scuze, altfel voi depune plângere!", a spus Pelmuş, care a fost la un pas să fie linşat de Valeriu Argăseală: "I-am explicat cine sunt şi despre ce e vorba şi parcă a luat foc. Mi-a băgat mîna în gât, m-a bruscat, le-a cerut bodyguarzilor să mă ia în primire".

Conform preşedintelui clubului sportiv Voinţa, cheltuielile lunare ale steliştilor cu baza sportivă se ridicau la 2.500 de euro. Suma ar fi rămas neachitată din vară şi pînă în prezent.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite