Florin Costea a vrut să-l bată pe Bourceanu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu nu-l mai tolerează pe Florin Costea
Bourceanu nu-l mai tolerează pe Florin Costea

Florin Costea nu mai este dorit în vestiar şi va pleca la iarnă, Prosport anunţând că fostul atacant al Universităţii Craiova a fost la un pas să-l bată pe căpitanul echipei, Alex Bourceanu.

Fostul manager al echipei, Mihai Stoica, a tras un semnal de alarmă în momentul transferului lui Florin Costea: "Mamă, ăsta e bombă cu ceas în vestiar! O să vedeţi ce o să păţim cu el".

După incidentul petrecut în timpul meciului cu Rapid , atunci când a părăsit, în minutul 80, banca de rezerve, Florin Costea a recidivat: la ultimul antrenament dinaintea jocului de campionat cu Chiajna, Florin Costea a sărit să-l bată pe Alex Bourceanu. La un exerciţiu în care fotbaliştii trebuiau să-şi paseze mingea cu mâna ca la handbal, olteanul şi Bourceanu au prins balonul în acelaşi timp, certându-se pe tema cine a fost primul la minge. Costea l-a înjurat pe fostul timişorean, au început să se îmbrâncească şi doar intervenţia colegilor a făcut ca situaţia să nu degenereze.

"Am vorbit şi cu Florin Costea, nu vrea să facă această trecere de la Craiova la Steaua. Are nişte ieşiri necontrolate pe la antrenamente, el nu înţelege că nu mai e la Craiova", a spus Ilie Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite