Florian Walter: "Sperăm ca împrumutul la Steaua să-l ajute pe Machado"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Machado
Machado

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a confirmat că atacantul Gabriel Machado va juca sub formă de împrumut pentru şase luni la Steaua.

Walter a spus că a luat această decizie pentru a încerca să-i revitalizeze cariera jucătorului.

"La Cluj se pare că nu-i mai plăcea, noi vrem să-l ajutăm să-şi revină, iar din vară să devină jucătorul pe care-l dorim. E un băiat foarte talentat, poate avea nevoie de o schimbare. Machado rămâne jucătorul Universităţii, dar va juca şase luni la Steaua. Nu există clauză de cumpărare, în iunie el vine înapoi. Din păcate el a avut şi acel conflict nefericit cu fanii", a spus Florian Walter.

Episodul la care face referire Walter s-a desfăşurat la finalul partidei de pe teren propriu cu CS Mioveni, când atacantul le-a răspuns fanilor care-l înjurau pentru prestaţia slabă cu semne obscene.

Walter a mai spus că la echipă vor mai veni jucători, pe lângă George Galamaz şi Mircea Bornescu, cei doi fotbalişti transferaţi în această iarnă. "Campania de transferuri e la început. Vom mai aduce jucători, la fel cum vor şi pleca. Probabil că ne vom despărţi de un portar, încă nu ştim de care", a precizat Florian Walter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite