Florentin Petre, doar pentru atmosferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone a fost de acord cu iniţiativa lui Cristi Borcea de a-l repatria pe mijlocaş, mai ales că acesta poate „uni vestiarul“. Dacă va accepta oferta roş-albilor, mijlocaşul de 34 de ani trebuie să fie de acord cu statutul de rezervă, pentru că „Fălcosul“ va miza tot pe Gabi Torje.

Moda readucerii fiilor risipitori se poartă vară de vară la Dinamo. După ce pe banca tehnică a roş-albilor a fost reangajat Ioan Andone, un simbol al clubului, un alt fost „câine" de succes, de data aceasta jucător, se pregăteşte să reîntregească „haita".

Conducătorii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare nu au vizat acum un transfer neapărat pentru terenul de joc, ci mai degrabă pentru vestiar. Florentin Petre (34 de ani) este văzut de Cristi Borcea şi de Nicolae Badea drept omul ideal din spatele lui Ioan Andone.

„Piticul", cu o activitate de 18 ani la Dinamo, care a trecut pe la toate grupele de copii şi juniori, plus, desigur, la echipa mare, l-ar ajuta foarte mult în vestiar, şi nu numai pe tehnicianul de 50 de ani. Petre ar fi un transfer pentru reîntregirea unităţii echipei, pentru atmosfera din cabină şi pentru readucerea publicului la stadion. De ce nu şi pentru gazon?

Pentru că „Fălcosul" nu concepe să-l scoată pe Gabi Torje din echipa de bază. Este şi lesne de înţeles de ce. Între cei doi jucători există o diferenţă de 14 ani, în favoarea fostului timişorean. În plus, Torje a şi fost unul dintre puţinii ­dinamovişti care au evoluat bine în sezonul trecut, încheiat pe locul şase.

Un alt amănunt important: forma de moment este net superioară internaţionalului de tineret. Oricum, Torje adună şi speranţele acţionarilor dinamovişti pentru o afacere profitabilă, fiind unul dintre puţinii „câini" cu o cotă bună în Europa.

"Putem spune că la Dinamo vor fi doi pitici. Doi pitici pe acelaşi post, dar este clar că Torje va fi titularul. Nu am de ce să mă supăr."
Florentin Petre
mijocaş

10-0 cu amatorii de la FC Hochfilzen

„Câinii" au disputat primul amical din cantonamentul austriac în compania amatorilor de la FC Hochfilzen, o echipă alcătuită numai din jucători turci. Arbitrul de centru a fost "secundul" lui Andone, Iulian Mihăescu, iar asistenţi, preparatorul fizic Constantin Niculae şi unul dintre maseuri.

Golurile au fost marcate de Zicu (2), Moţi, Torje (2), Andrei Cristea (3), N'Doye şi autogol Hakan. Totuşi, adevăratul test se va da azi, ora 19.00, contra israelienilor de la Maccabi Haifa (Sport.ro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite