Florentin Petre: "Nu e normal să ai stadionul gol, să râdă toată lumea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentin Petre a jucat 18 ani pentru Dinamo
Florentin Petre a jucat 18 ani pentru Dinamo

Fostul fotbalist Florentin Petre, care şi-a început activitatea de scouter la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, a declarat, luni, că Dinamo va face mai multe transferuri "de viitor" în pauza competiţională.

"Da, voi ajuta clubul să căutăm jucători, pentru că şi clubul m-a ajutat în toată cariera mea. Am început deja să lucrez. Vor fi transferuri bune, cu jucători de viitor. Nu pot spune pe ce posturi pentru că nu sunt eu în măsură să comentez transferurile, ci domnul preşedinte Badea. Îmi doresc din toată inima să încep bine la Dinamo, să pornesc cu noroc, să luăm campionatul pentru că eu aşa sunt obişnuit aici. Asta îmi doresc şi ca oficial. De mulţi ani Dinamo nu a a mai avut acest ritm bun. S-a demosntrat că atunci când e linişte se poate face performanţă", a spus Petre.

Oficialul dinamovist îşi doreşte ca Marius Niculae să nu se transfere în această iarnă, fiind convins că rămânerea lui în lot poate ajuta echipa să devină campioană: "Îmi e foarte greu să mă pronunţ faţă de un transfer al lui Marius Niculae. Dinamo are nevoie de jucători ca el, de dăruirea lui. Ăştia sunt jucători care merită să facă performanţă. Acum depinde ce va discuta cu domnul preşedinte Badea. Eu ca oficial mi-aş dori să rămână şi să câştigăm campionatul. Dacă ar fi pentru partea financiară cred că ar fi şi alţi jucători care ar putea să suplinească orice absenţă, dar pe Marius e mai greu să-l înlocuieşti".

Florentin Petre a precizat că se va întâlni cu suporterii dinamovişti pentru a-i determina să revină pe stadion la meciurile de pe teren propriu. "Eu am să fac tot posibilul, mă voi întâlni cu suporterii noştri. Nu e normal să ai stadionul gol, să râdă toată lumea că nu vine nimeni pe stadion. Unui club cu tradiţie îi e foarte greu dacă nu are suporterii alături. Eu ştiu ce înseamnă să-i ai aproape, să te încurajeze", a mai spus Petre, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite