Florentin Petre, scouter şi PR la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş al roş-albilor, Florentin Petre, a devenit începând de azi scouter al clubului din "Ştefan cel Mare". În plus, el va participa la toate acţiunile de promovare a lui Dinamo.

Florenti Petre, 35 de ani, s-a retras în vară din fotbal, de la Victoria Brăneşti, şi acum a revenit la clubul la care a evoluat 18 ani. El va urmări tineri din toată ţara care pot ajunge la Dinamo, va participa la emisiunile tv cu temă sportivă, unde se va discuta despre roş-albi, şi va participa la toate acţiunile de promovare a roş-albilor.

După ce va termina cursurile Şcolii Federale de Antrenori, el va prelua o grupă de puşti în cadrul Centrului de Copii şi Juniori.

"Toată lumea ştie că Dinamo e echipa mea de suflet şi nu-mi imaginez să lucrez în altă parte. Mă bucur că mi-am găsit un loc aici şi sper să ajut clubul cât mai mult. Sper să descoperim şi să creştem cât mai mulţi jucători tineri, să avem împreună cât mai multe performanţe, aşa cum îi stă bine lui Dinamo!" a declarat Petre pentru www. gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite