Florentin Petre: "Nu sunt 4-5 jucători să-l depăşească pe Zuluf, iar pe Ispir doar Bănel Nicoliţă îl face la alergări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Petre i-a lăudat pe mijlocaşii transferaţi de DInamo de la Victoria Brăneşti, Zuluf şi Ispir. "Piticul" a fost coleg cu cei doi timp de 9 luni.

“Eu sunt foarte mândru de ei, am stat aproape de ei, aproape 9 luni, şi sunt încântat, mai ales de caracterul lor şi de felul cum au pus condițiile pentru a veni la Dinamo. Sunt sigur că antrenorul le va da şansă, pentru că sunt jucători valoroşi”, a spus Florentin Petre pentru Dolce Sport.

Ambii sunt mijlocaşi şi au semnat contracte pe un an cu Dinamo.

”Zuluf, de exemplu, are o viteză foarte bună de deplasare, aleargă repede, nu ştiu dacă sunt în România 4-5 jucători care să–l depăşească. Plus că este stângaci, sunt mai rari fotbaliştii în România care pot să-ţi acopere postul ăsta, mai ales dacă au şi viteză, exact ce se cere în momentul de faţă.

Ispir este un jucător care poate să acopere mai multe posturi, mă refer la mijlocaş central, poate să joace mijlocaş dreapta, sau în spatele vârfurilor. Este un jucător cu capacitate de efort foarte bună şi, sincer să fiu, în afară de Bănel Nicoliţă, în România nu ştiu dacă poate să-l facă cineva la alergări”, a mai spus Florentin Petre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite