„Flocea“, director tehnic la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Piţurcă nu a anunţat încă dacă va reveni la Steaua, ieri conducerea clubului din Ghencea l-a numit pe Florin Marin (zis şi „Flocea") în funţia de director tehnic al roş-albaştrilor.

Cum Marin este cunoscut ca un apropiat al lui Piţi, mutarea pare a fi încă o dovadă că fostul selecţioner va fi antrenorul Stelei. „Flocea" se va ocupa mai mult de echipa secundă a clubului.

Altfel, clubul din Ghencea pare a fi ajuns la fundul sacului. Ieri, organizatorii partidei Steaua II - FC Botoşani n-au avut la dispoziţie nici măcar cei 2.800 de lei necesari pentru a plăti brigada de arbitri compusă din centralul Dragoş Teodor, asistenţii Gabi Stroe şi Claudiu Florea.

Steliştii s-au scuzat şi le-au promis „fluieraşilor" că îşi vor primi săptămâna viitoare drepturile. Singurii care şi-au încasat banii, 700 de lei de fiecare, au fost observatorii Culae Lupescu şi Vereş Gyula. De altfel, patronul Gigi Becali n-a mai finanţat deloc echipa Steaua II în acest sezon, oamenii lui Leo Strizu supravieţuind doar datorită sprijinului venit din partea lui Teia Sponte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite