Fiul lui Petre Grigoraş: "Îmi doresc enorm să joc la Pandurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Alexandru Grigoraş, fiul tehnicianului echipei Pandurii, Petre Grigoraş, se află în probe la gruparea din Târgu Jiu şi spune că i-ar plăcea să rămână la această formaţie, dar acest lucru depinde de randamentul său în teren şi de nimic altceva.

Împreună cu jucătorii de la Pandurii s-a antrenat în ultimele zile şi tânărul atacant Alexandru Grigoraş, ce a evoluat sezonul trecut la Callatis Mangalia, echipă cu care a promovat în liga a doua. Fost campion naţional de juniori cu Farul Constanţa, Alexandru Grigoraş are 21 de ani şi ar putea veni la echipă ca jucător liber de contract, dacă îl va convinge pe tatăl său că poate juca la Pandurii Târgu Jiu.

Alexandru Grigoraş s-a declarat mulţumit de colectivul unit de la Pandurii şi de faptul că poate lucra cu tatăl său. "Am întâlnit un grup unit la Pandurii şi un colectiv care m-a primit foarte bine. Important e să-mi văd de treabă şi să muncesc. Bineînţeles că-mi doresc să rămân, dar asta depinde numai de mine şi de randamentul meu în teren, nu de altceva, de nimic altceva", a declarat Alexandru Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite