Firţulescu: "S-au întâmplat lucruri incredibile iarna asta la Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Dragoş Firţulescu, a declarat că la clubul din Bănie s-au întâmplat lucruri incredibile în pauza competiţională şi regretă plecarea unor jucători.

"În această iarnă nebună s-au întâmplat unele lucruri incredibile, dar nu mai contează, important e ce va fi de acum încolo. Îmi pare rău de unii jucători care au plecat, au dat dovadă de mare caracter şi au pus interesul echipei în faţa celui personal. Pentru mine, un bun îndrumător a fost Iliev, este un jucător profesionist, care se dedică total pe teren. Şi pe Dina îl regret, îl cunosc de multă vreme. Asta este, sper să meargă la mai bine", a spus Firţulescu.

El speră să devină titular la Universitatea Craiova în ultima parte a campionatului. "Cine rămâne, rămâne să dea totul pentru echipă, cui nu-i convine situaţia, este liber să plece. Eu dintotdeauna am sperat să prind un loc de titular, de mine depinde însă doar prin felul în care mă pregătesc. Probabil, din cauza lipsei de experienţă, nu am jucat prea mult, însă vom vedea ce va fi pe viitor. Noi avem mulţi tineri în echipă, dar Craiova a mai avut mulţi tineri şi ajunsese să se bată chiar la cupele europene. Avem mai puţină experienţă, dar tinerii care vin din urmă vor să facă performanţă, să aibă rezultate. După părerea mea, e greu ca Universitatea să mai retrogradeze, nu se va pune problema", a mai spus mijlocaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite