Firma care a construit stadionul "Ilie Oană", a cărui copertină s-a rupt, îşi asumă responsabilitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma care a renovat stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti, a cărui copertină s-a rupt, luni, din cauza zăpezii, anunţă că "îşi asumă întreaga responsabilitate" pentru incident şi dă asigurări că lucrările de reparaţii nu vor afecta debutul campionatului.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, marţi, de Primăria Ploieşti, reprezentanţii firmelor care au construit stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti şi inginerul care a proiectat stadionul s-au deplasat, marţi, la Ploieşti, după ce luni o copertină situată între tribuna I şi o peluză a stadionului s-a rupt sub greutatea zăpezii.

Kurt Koch, reprezentant al firmei Taiyo Europe GmbH, care a lucrat alături de alte companii la construirea stadionului, a declarat că firma "îşi asumă întreaga responsabilitate pentru situaţia creată şi va depune toate eforturile pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp", se arată în comunicatul dat publiciităţii de Primăria Ploieşti. Documentul citat precizează că zăpada de pe întreg acoperişul stadionului va fi curăţată şi vor fi verificate toate îmbinările pentru a vedea unde şi de ce s-a produs ruptura.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite