Finul lui Mulţescu, bătut la el acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţescu va încerca în retur să salveze Ceahlăul de la retrogradare
Mulţescu va încerca în retur să salveze Ceahlăul de la retrogradare

Antrenorul de la Ceahlăul povesteşte cum e ca finul să joace pentru cozonac şi naşul pentru pâine, într-un meci în care Steaua a ajuns de trei ori la poartă, în prima repriză, şi a marcat o dată.

Gheorghe Mulţescu spune că plânge cu un ochi pentru Mihai Stoichiţă, care este finul său. "El a jucat pentru cozonac, eu pentru pâine. El poate să recupereze astea trei puncte, eu am mai multe de recuperat. Nu vreau să-l apăr pe Stoichiţă, dar el a adus echipa pe primul loc, eu sunt naşul, trebuie să-l apăr", a explicat antrenorul de la Ceahlăul.

"Mi-am dat seama de potenţialul echipei mele încă din Antalya.  Ştiam că Steaua e slabă pe zona centrală. În prima repriză au ajuns de trei ori la poarta noastră şi au avut un gol.  Sperăm la salvare, mai ales după meciul ăsta", a spus Mulţescu.

Mulţescu a comentat şi incidentele din minutul 61, când meciul a fost întrerupt pentru zece minute: "A trebuit să intru pe teren, pentru că mă loveau bulgării. Jucătorii stelişti m-au înjurat, dar ce puteam să fac, să stau să mă lovească cu gheaţă?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite