Final de drum pentru Academia Hagi la Mundialito

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juniorii de la „Academia Hagi“ domină competiţiile interne din România
Juniorii de la „Academia Hagi“ domină competiţiile interne din România

Echipa Academiei Hagi alcătuită din jucători născuţi după 1 ianuarie 2002 s-a oprit în faza sferturilor de finală ale Mundialito (Portugalia), după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, de formaţia Recreativo de Huelva (Spania).

Până în sferturi, Academia Hagi înregistrase următoarele rezultate: 7-0 cu Alto da Colina, 6-3 cu GD Fabril, 7-2 cu Veteranos del Pilar, 1-0 cu Lusitanos, 3-4 cu Granada (toate în faza grupelor), 3-2 cu Elche (16-imi de finală) şi 6-0 cu CD Canillas (optimi de finală).

Rezultatele din sferturi de finală:

Academia Hagi - Recreativo de Huelva 0-6

FC Barcelona - Everton 10-0

Betis Sevilla - Vasco da Gama 6-2

Ajax Amsterdam - GD Fabril 4-1

Semifinale:

FC Barcelona - Recreativo Huelva

Ajax Amsterdam - Betis Sevilla

Lotul Academiei Hagi 2002 la Mundialito: Sabin Stănciulescu, Bogdan Tudor - portari, Daniel Bîrzu, Darius Grosu, Iulian Bileca, George Dămăşaru, Constantin Grameni, Emre Abdul-Veli, Robert Voicu, Alexi Pitu, Louis Munteanu, Tanasis Papazou, Emilian Danciu, Andrei Tenea - jucători de câmp. Antrenor: Constantin Fălină.

Pentru Academia Hagi a fost a doua prezenţă la Mundialito, după cea din urmă cu doi ani. Atunci, Grupa 1998 a Academiei Hagi, pregătită de Marius Codescu, s-a oprit tot în faza sferturilor de finală, când a fost învinsă la lovituri de departajare de Spartak Moscova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite