Filipovici: "Sunt mulţumit de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filipovici e convins că va salva Ceahlăul de la retrogradare
Filipovici e convins că va salva Ceahlăul de la retrogradare

Antrenorul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Zoran Filipovici, a declarat, sâmbătă, că este mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut în partida susţinută în deplasare, în faţa echipei Dinamo, scor 1-1, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

"A fost un meci dificil, atât pentru noi, cât şi pentru Dinamo. Terenul a fost foarte greu. Au fost două echipe care s-au luptat. Felicit jucătorii ambelor echipe. Dinamo este o echipă foarte bună, valoaroasă, cu obiective mai mari decât ale noastre. Eu le-am spus jucătorilor înainte de meci că trebuie să lupte să se ajute între ei şi au şansa lor. Sunt conştient că următorul meci va fi şi mai greu pentru noi, pentru că jucăm pe teren propriu şi trebuie să câştigăm. Sunt mulţumit de rezultatul de astă-seară", a spus Filipovici.

Zoran Filipovici, care s-a aflat la primul său meci în Liga I pe banca tehnică, a precizat că jucătorii săi au comis o serie de erori, dar normale în condiţiile unui teren greu. "A doua repriză am jucat mult mai bine, am avut şi mai multe ocazii, dar ne-a lipsit însă ultima pasă. Jucătorii mei au făcut câteva greşeli, dar sunt normale pe un astfel de teren. În acest meci au arătat că au caracter. Noi avem moralul ridicat acum. echipa mea are probleme când joacă acasă, pentru că atunci trebuie să atace mai mult. Ceahlăul are şanse să rămână în prima ligă, situaţia e grea, dar avem şanse", a menţionat tehnicianul.

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XX-a a Ligii I, la primul meci al tehnicianului Zoran Filipovici pe banca tehnică a grupării nemţene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite