„Fiara“, încolţită din toate părţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lui Marius Lăcătuş îi sunt impuse tot mai multe lucruri în Ghencea. Mai nou, Caramarin şi Luţu au fost aduşi fără ştirea lui, iar Kapetanos şi Angelov au plecat fără ca el să-şi dea acceptul. „Fiara” rămâne fără voce în Ghencea. Antrenorul Stelei nu a mai fost consultat de nimeni la ultimele decizii luate la club, iar Meme Stoica i-a mai adus doi superiori pe cap.

Dacă în ceea ce priveşte achiziţionarea de jucători, steliştii stau destul de slab, readucându-l doar pe Dică, referitor la conducere, roş-albaştrii continuă să transfere oameni peste oameni. Practic, în organigrama clubului cu greu mai găseşti o funcţie liberă, chiar dacă majoritatea angajaţilor nu îşi aduc o contribuţie importantă la succesele echipei. Din momentul revenirii lui Mihai Stoica, rolurile lui Argăseală, Duckadam sau Narcis Răducan au scăzut considerabil. Totuşi, managerul şi patronul echipei au găsit de cuviinţă să mai aducă încă doi foşti jucători în staff.

Are trei secunzi în staff

Antrenorul Stelei are tot mai puţină libertate în a-şi putea exprima propria filosofie. După ce a fost nevoit să îl păstreze pe fiul lui Anghel Iordănescu, Edi, ca secund al echipei, la sugestia lui Becali, aducându-l doar pe Ioan Nagy pentru a-i fi colaborator, „Fiara" a fost nevoită să-l accepte şi pe Gabriel Caramarin în staff. Ce-i drept, fostul fotbalist „bancar" va avea funcţia şi să urmărească jucători, însă ceea ce este cu adevărat deranjant pentru tehnician e că acest lucru l-a aflat din ziare.

Luţu, alt ajutor nedorit

Tot la fel s-a întâmplat şi în cazul lui Ionuţ Luţu. Proaspăt înscris la Şcoala de Antrenori din cadrul FRF, Luţu îi va fi şi el coleg lui Lăcătuş în organigrama clubului. „Îl aduc şi pe Ionuţ în conducere. E un băiat cuminte de caracter. Îl iau să facă orice", a explicat Gigi Becali.

Kape şi Angelov, afară fără voia lui

Mai mult de atât, Lăcătuş a luat foc în momentul în care conducerea a decis, peste capul lui, ca Stanislav Angelov şi Pantelis Kapetanos să părăsească echipa. „Eu nu i-am spus lui Meme că nu îi mai vreau la echipă, n-a fost decizia mea", a atacat „Fiara", neînduplecându-l însă pe finanţatorul roş-albaştrilor.

I-au refuzat jucătorul preferat

Tehnicianul n-a avut decât o singură pretenţie în ceea ce priveşte campania de achiziţii: să-i fie adus atacantul brazilian Wesley, de la Vaslui. Răspunsul? Negativ. „Nu pot să-l aduc, m-ar costa prea mult. Cu toate taxele, salariul lui ar ajunge la 700.000 de euro pe an.
Exclus să putem susţine aşa ceva", a mai punctat Becali. 

"Dacă Lăcătuş îi vrea pe Kapetanos şi Angelov, să-i ia la echipa lui şi să le plătească salariul. Ăsta e clubul meu şi eu decid."
Gigi Becali patron Steaua

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite