Fernandes: „Mă împrumut ca să-mi iau de mâncare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernandes (stânga) câştigă 200.000 de euro pe an la Rapid
Fernandes (stânga) câştigă 200.000 de euro pe an la Rapid

Portughezul Ricardo Fernandes a semnat cu Rapid în urmă cu doi ani, ajungând în România odată cu „lotul" lui Jose Peseiro. Până la sosirea lui Marius Şumudică şi Dinu Gheorghe în Giuleşti, lusitanul a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei. În acest tur de campionat însă nu a jucat niciun minut! În ciuda faptului că a fost trecut pe linie moartă, fotbalistul spune că ar vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul sc

„Vamă" îl duce cu zahărelul

„Nu înţeleg de ce s-au purtat aşa cu mine. Eu m-am pregătit foarte serios în fiecare zi. Drept recompensă, în afară de faptul că nu am jucat niciun minut, am stat şi neplătit! Nu sunt în conflict cu Şumudică, nu vreau să plec în iarnă, îmi vreau doar banii din contract", ne-a spus apărătorul de 32 de ani. Abandonat de club, Fernandes a ajuns în situaţia incredibilă de a se împrumuta de la prieteni! „Sunt foarte supărat. Timp de şase luni nu am văzut niciun ban. Cu Dinu ­Gheorghe am vorbit doar de două ori până acum. Îmi spunea mereu că ţi-am băgat banii pe card, dar în contul meu nu era nimic. Am familie, am copil, a trebuit să mă împrumut pe la prieteni ca să-mi cumpăr de mâncare. Nici chiria de 600 de euro nu mi-a plătit-o clubul", ne-a declarat portughezul.

Impresarul Gaspar Freire a promis că îi va găsi o altă echipă jucătorului din ianuarie. „Noi suntem în relaţii foarte bune cu domnul Copos. Sunt sigur că Ricardo îşi va primi banii. De aceea, există avocaţii şi managerii, pentru a rezolva astfel de probleme. În iarnă, totul se va clarifica", ne-a spus agentul.

L-au dat jos din avion la Timişoara!

După deplasarea pe care Rapid a susţinut-o la Timişoara, în etapa a zecea, Ricardo Fernandes a primit o veste-şoc din partea preşedintelui Dinu Gheorghe. „Nu mai avem loc în avion. Te întorci acasă cu următorul, peste cinci ore", i-a spus "Vamă" fundaşului. Fotbalistul a confirmat episodul pentru „Adevărul": „OK! Nu mai sunt locuri în avion, înţeleg, dar nu este normal ca un fotbalist străin de la echipă să rămână singur, timp de cinci ore, într-un oraş pe care nu-l cunoaşte. Puteau să mai lase câţiva jucători cu mine".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite