Fernandes: "Mi-e dor de Dan Petrescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Fundaşul echipei Unirea Urziceni, Bruno Fernades, a declarat la plecarea în cantonamentul din Antalya, că îi lipseşte perioada în care antrenor al echipei era Dan Petrescu, precizând că stilul tehncianului Ronny Levi este diferit.

"Am mai întâlnit frig ca în România doar în Bulgaria, unde am jucat un an şi jumătate. Ne înţelegem bine cu noul antrenor, l-am cunoscut mai bine în primul cantonament pe care l-am făcut şi cred că suntem pe drumul cel bun. E diferit faţă de Dan Petrescu, are un alt mod de a se înţelege cu noi, felul în care vorbeşte este altul. Mi-e dor de tot ce a însemnat Dan Petrescu pentru că a fost o perioadă frumoasă petrecută cu el, dar acum s-a schimbat foaia, avem un antrenor nou şi vrem să facem performanţă cu el", a declarat Fernandes.

Managerul general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a însoţit echipa în cantonamentul din Antalya, deşi avea piciorul stâng imobilizat cu o cizmă ortopedică, după ce duminică a suferit o entorsă într-un meci demonstrativ de fotbal în sală.

Lotul echipei Unirea Urziceni a plecat joi într-un cantonament în Antalya în acelaşi avion cu delegaţiile grupărilor Dinamo, Politehnica Iaşi şi Farul Constanţa.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite